SM-pyöräsuunnistus 2016

TIEDOTE PARIVIESTIN OSALLISTUJILLE!

Kilpailuohjetta on päivitetty pariviestin lähdön osalta. Lisäksi sekajoukkueet, jotka ovat ilmoittautuneet miesten sarjoihin lähtevät kilpailun ulkopuolella sunnuntaina klo 12:00. Sekaviestin lähtölistat on julkaistu tänne. Tarkistakaa EMITAGIN numerot. Jos pariviestissä käyttää eri EMITAGia kuin ilmoitettu, niin tuloslaskenta ei toimi joukkueenne osalta.

Kollaa kesti — kestätkö Sinäkin?

 

Pyöräsuunnistajien silmiin osuu kesäkuun toisena viikonloppuna Kollaan komea muistomerkki Kontiorannan entisessä varuskunnassa, kun ratkotaan pyöräsuunnistuksen Suomen mestaruuksia keskimatkoilla ja parisprintissä.

 

Monen nuoren miehen hiki on vuosien aikana kostuttanut asepalvelusta suoritettaessa Kontiorannan upeita hiekkakankaita sinisenä siintävän Höytiäisen rannalla.  Nyt varuskunta-alueen odottaessa tulevaa käyttöään, pyöräsuunnistajat pääsevät nauttimaan alueen kauneuden lisäksi nopeista ajourista ja lähes ihanteellisesta pyöräsuunnistusmaastosta neitseellisen rauhallisen luonnon keskellä.

 
Tarkkaavainen suunnistaja voi havaita reitillään Kaisan kaupan, tuon suositun Karjalan kunnailla -sarjan kohtaamisten keskipisteen tai vaikkapa ampumahiihdosta tutun seinänousun. Jälkimmäisen huomaa varmasti osuipa reitinvalinta ylä- tai alamäkeen.

 

Kilpailukeskuksena toimii entinen varuskunnan ruokala, joten kahvikupin mahtuu nauttimaan ilman kyynärpäätuntumaa. Järjestäjinä uskomme, että et tule pettymään jos suuntaat kesäkuun toisena viikonloppuna Pohjois-Karjalaan ja Kontiorantaan.

 

Tervetuloa!

 

Liperin Taimi Suunnistus ry

Liperin Taimi Suunnistus ry järjestää kansalliset suunnistuskilpailut, Esi-Jukola Huhmari, 27.5. 2017.