Yleisurheilu

Taimi Yleisurheilun kesä 2021

Kilpailut

Kilpaileminen kasvattaa - katso linkkien takaa mitä kisoja tarjolla ja tule mukaan!

LIPERIN KYLÄKISAT - kaikille avoimia matalan kynnyksen harjoituskisoja Liperin eri taajamissa

VIRALLISET KILPAILUT - Taimi maksaa osallistumismaksut kaikille harjoitusryhmään kuuluville / kilpaillutoimintamaksun maksaneille.

Yleisurheilukoulut

Liperin Taimi tarjoaa kesällä 2021 lapsille ja nuorille yleisurheilukoulun ensimmäiset 6 viikkoa ilmaiseksi juhlistaakseen Liperin Taimen 110v juhlavuotta. Ilmaisen jakson jälkeen yleisurheilukoulu jatkuu maksullisena (40€) juhannuksen jälkeen.

Iloisesta ja monipuolisesta ohjelmasta vastaavat Taimen nuoret koulutetut ohjaajat. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Viinijärven yu-koulu (3-6v) maanantaisin 17.5 alkaen klo 17-18, ilmoittaudu TÄSTÄ

Viinijärven yu-koulu (7-12v) maanantaisin 17.5 alkaen klo 18.15-19.15, ilmoittaudu TÄSTÄ

Liperin yu-koulu (3-6v) tiistaisin 18.5 alkaen klo 17-18, ilmoittaudu TÄSTÄ

Liperin yu-koulu (7-12v) tiistaisin 18.5 alkaen klo 18.15-19.15, ilmoittaudu TÄSTÄ

Jyrin yu-koulu (3-6v) keskiviikkoisin 19.5 alkaen klo 17-18, ilmoittaudu TÄSTÄ

Jyrin yu-koulu (7-12v) keskiviikkoisin 19.5 alkaen klo 18.15-19.15, ilmoittaudu TÄSTÄ

Pienten (3-6v) yleisurheilukoulussa opetellaan liikkumisen perustaitoja (juoksemista, hyppäämistä ja heittämistä) leikkien ja pelien varjolla. Liikkarissa koet vauhdikasta menoa, yhdessäoloa ja onnistumisen elämyksiä!

Isompien (7-12v) yleisurheilukoulussa opetellaan yleisurheilulajien perusteita, juoksemista, hyppäämistä ja heittämistä ikävaiheeseen sopivilla harjoitteilla. Yleisurheilulajien lisäksi harjoitellaan perusominaisuuksia kuten nopeutta, lihaskuntoa ja kestävyyttä.

Tiedustelut: Yu-kouluvastaava Janne Vatanen, 040-502 2798

Harjoitusryhmät

Tarjolla useita nuorten valmennusryhmiä, joissa ryhmäharjoittelua monipuolisesti ja kisaillaan ahkerasti toisia kannustaen. Klikkaa otsikon alta lisätietoja.

Kilparyhmä 10-12v

Nuoret mailerit (13-17v)

Poikien viestiryhmä (13-15v)

Tyttöjen viestiryhmä (13-15v)

Tyttöjen heittoryhmä (13-15v)

Tiedustelut: valmennusvastaava Janne Kivelä, 040-517 3252

Lajiklinikat

Lauantaina 22.5. klo 12-14 KIEKKO, Tiia Tirkkonen, Salokylän kenttä

Tiistaina 1.6 klo 17-19 KEIHÄS, Olavi Parjanen, Liperin Penttilä sali & kenttä

****************************

Jäsenmaksu

Jäsenmaksu tulee maksaa kerran vuodessa,  jos osallistuu seuran toimintaan ja/tai  kilpailuihin.

Liperin Taimen  jäsenmaksut ovat seuraavat:

• Henkilöjäsenmaksu 10 euroa
  • Perhejäsenmaksu  30 euroa
  • Kannattajajäsenmaksun 50 euroa

Lähetä omat tietosi Sarille (sarituukka@gmail.com), niin lähetämme jäsenmaksulaskun sinulle

• tarvittavat tiedot: nimi, osoite, puhelinnumero, sähköposti

Harjoitusryhmään kuuluville jäsenmaksu kuuluu harjoitusmaksuun.

YLEISURHEILU ON...

• maailman monipuolisin harrastus
  • tarjoaa mahdollisuuden kehittyä muissa lajeissa
  • tarvii tueksi muita lajeja
  • paikallisesti Liperin Taimi tarjoaa ykkösluokan puitteet harrastukselle!

Toimintamme pohjautuu Suomen Urheiluliiton arvoihin

ROHKEASTI UUDISTAEN

AVOIMESTI TOIMIEN

YHDESSÄ ONNISTUEN

Tervetuloa liikkumaan kanssamme hymyssä suin ja kavereista nauttien!