Kilpailutoiminta

KILPAILUKALENTERI 2019

Seuraavassa on koottu kauden 2019 yleisurheilukilpailuja. Etenkin Piirinmestaruuskilpailuihin suositellaan kaikkien 8v ja vanhempien lasten osallistuvan.

Merkkaa siis seuraavat päivämäärät hyvissä ajoin kalenteriin!

Halli- ja kesäkauden 2019 kilpailuja

la 30.3 Mehtimäki Junior Indoor GamesJoensuu
ma 22.4Pm-maantie (Malmijuoksu)Pyhänselkä
la 18.5Pm-maastot Liperi
la-su 25.-26.5PKO-Games Joensuu
ke 29.5Pm-kävelyt Pyhänselkä
ma 10.6Pm-viestitKiihtelysvaara
pe-su 14.-16.6Youth Athletic GamesLahti
ke 19.6Seuracup 1 Joensuu
ti-ke 2.-3.7Pm-moniottelut 1Outokumpu
Su 21.7Seuracup 2 Kiihtelysvaara
La 27.-28.7Pm-huipentuma Joensuu
La 24.8Pm-ottelut 2Lieksa

Kaikki viralliset yleisurheilukilpailut löytyy kilpailukalenterista. Tiedotamme kisoista erikseen ja järjestämme huoltoa, opastusta ja kyyditystä tarpeen mukaan (pm-kisat, piirin alueen kisat, nuorten elämyskisareissut).

Kilpaileminen on Taimen harjoitusryhmiin kuuluville ilmaista

Kaikille harjoitusryhmiin kuuluville kisoihin osallistujille Liperin Taimi tarjoaa yu-lisenssin, seuran edustuspaidan sekä kyydin tiettyihin kesän pääkilpailuihin.  Lisäksi Taimi maksaa kaikkiin yu-kisoihin osallistumismaksut kaudella 2019 kaikille harjoitusryhmiin kuuluville.

Kilpailutoimintamaksu, harjoitusryhmiin kuulumattomat

Vuonna 2019 Liperin Taimi ottaa käyttöön kilpailutoimintamaksun harjoitusryhmiin kuulumattomille. Kilpailutoimintamaksu on 50€/vuosi, sisältäen kilpailulisenssin, seuran paidan, osallistumismaksut ja yhteiskyydityksen tiettyihin kesän pääkilpailuihin.

Ilmoittautuminen kilpailuihin

Ilmoittautuminen tapahtuu kilpailukalenterin kautta seuraavasti:

1. Valitse kisa ja klikkaa "ilmoittaudu kilpailuun"
  2. Valitse urheilijahausta seura (Liperin Taimi). Halutessasi myös sukupuoli ja ikäluokka
  3. Valitse urheilija/urheilijat kenet haluat ilmoittaa kisaan ja paina "jatka". Jos urheilijan nimeä ei listasta löydy, niin tee ilmoitus Jannen kautta (janne.kivela78@gmail.com).
  4. Valitse lajit joihin urheilija osallistuu ja paina "jatka". Vanhempien ikäluokkienkin lajeihin voi osallistua, jos kyseistä lajia ei ole omassa sarjassa
  5. Halutessasi voit laittaa urheilijan ennätykset (PB) ja kauden parhaat (SB). Tämä ei kuitenkaan ole välttämätöntä
  6. Yhteenveto. HUOM! kun järjestelmä kysyy sähköpostiosoitetta kaksi kertaa, kirjoita kohtaan oma sähköpostiosoitteesi. Saat sähköpostiisi hallintalinkin. Näin voit tarvittaessa muuttaa lajeja tai perua osallistumisen ilmoittautumisajan puitteissa.
  7. Jos kyseessä on piirin sisäinen kisa, johon on lähdössä paljon Taimen urheilijoita, Pyykön Antti laskee Taimen osallistujat ja maksaa koostusti osallistumismaksut.
  8. Jos kyseessä on piirin ulkopuolella järjestettävä kisa tai kisa, johon luulet, ettei ole lähdössä muita taimelaisia, niin ilmoita Pyykön Antille, että olet lähdössä, niin tiedämme maksaa osallistumismaksut.
  9. Jos ilmoittautumisen kanssa tulee kysymyksiä niin ota yhteyttä Janneen.

Kommunikointi

Kilpailuihin liittyvän tiedotuksen keskitämme omaan "Taimi edustus" whattsapp ryhmään. Siellä tiedotamme tulevista kilpailuista ja sovimme niihin yhteiskyydityksiä yms. Se on myös oikea paikka kysyä kilpailuihin liittyvistä asioista. Tässä ryhmässä tulee olla mukana, jos kilpailuihin osallistuminen kiinnostaa.

Kilpaileminen kehittää ja kasvattaa

Liperin Taimi kannustaa kaikkia lapsia ja nuoria osallistumaan yleisurheilukilpailuihin. Seurassa myös kunnioitetaan niitä lapsia ja perheitä, jotka eivät halua kilpailla.

Miksi kilpaileminen on mielestämme tärkeää? Kilpailut ovat parhaita harjoituksia, ne tarjoavat elämyksiä ja kasvattavat henkisesti. Lasten ja nuorten kilpailemisessa tärkeintä on itsensä voittaminen ja oma kehittyminen. Oman suorituksen lisäksi tärkeää on toisten kannustaminen. Uskomme että kilpaileminen kannustavassa kaveriporukassa kasvattaa lapsen ja nuoren itsetuntoa, josta on korvaamaton hyöty elämässä.

Toivotan kaikille lapsille ja vanhemmille hienoja elämyksiä yu-kisojen parissa!

Janne Kivelä

Liperin Taimi kilpailuvastaava