Kilpailutoiminta

KILPAILUKALENTERI 2019-2020

Seuraavassa on koottu kauden 2019 yleisurheilukilpailuja. Etenkin Piirinmestaruuskilpailuihin suositellaan kaikkien 8v ja vanhempien lasten osallistuvan.

Merkkaa siis seuraavat päivämäärät hyvissä ajoin kalenteriin!

Hallikauden 2019-2020 kilpailuja

la 23.11LoskahallitJoensuu
ke 11.12HallikisatPolvijärvi
ke 18.12Motonet kk-kisatJoensuu
la-su 19-20.1Pm-hallitJoensuu
pe-su 6-8.3TJIGTampere

Kaikki viralliset yleisurheilukilpailut löytyy kilpailukalenterista. Tiedotamme kisoista erikseen ja järjestämme huoltoa, opastusta ja kyyditystä tarpeen mukaan (pm-kisat, piirin alueen kisat, nuorten elämyskisareissut).

KILPAILEMINEN JA NIIHIN ILMOITTAUTUMINEN

Me Taimessa uskomme, että hyvässä ja kannustavassa seurassa kilpaileminen kehittää lapsen ja nuoren henkistä kasvua, jota haluamme olla tukemassa. Tämän takia Liperin Taimessa kilpaileminen on ilmaista myös kaudella 2019-2020! Seura tarjoaa kaikille kilpailutoimintaan osallistuville kilpailulisenssin. Lisäksi seura maksaa osallistumismaksut pääsääntöisesti kaikkiin ajoissa ilmoitettuihin yleisurheilukilpailuihin (mahdollisista rajoituksista ilmoitetaan erikseen). Ehto näihin etuihin on johonkin Taimi yu harjoitusryhmään kuuluminen tai kilpailutoimintamaksunsuorittaminen. Jälki-ilmoittautumisia seura ei maksa, ne pitää jokaisen maksaa itse.

Kaikki SUL:n alaiset kilpailut löytyvät www.kilpailukalenteri.fi -sivustolta. Valitse sivustolla haluttu kilpailu ja klikkaa ”Ilmoittaudu kilpailuun”. Seuran (Liperin Taimi) valitsemalla löydät urheilijan ja pääset ilmoittamaan hänet kisaan ja valitsemaan lajit. Kun järjestelmä kysyy kaksi kertaa sähköpostiosoitetta, lisää siihen oma sähköpostisi. Näin saat ilmoittautumisesta vahvistuksen ja peruuttamislinkin, jonka voi tehdä esteen sattuessa ennen ilmoittautumisajan päättymistä.

HUOM! Jos osallistut Pohjois-Karjalan ulkopuolisiin kilpailuihin, niin lähetä siitä tieto Pyykön Antille (050-093 5734), niin muistetaan maksaa seuran puolesta osallistumismaksut ajoissa.

Kommunikointi

Kilpailuihin liittyvän tiedotuksen keskitämme omaan "Taimi edustus" whattsapp ryhmään. Siellä tiedotamme tulevista kilpailuista ja sovimme niihin yhteiskyydityksiä yms. Se on myös oikea paikka kysyä kilpailuihin liittyvistä asioista. Tässä ryhmässä tulee olla mukana, jos kilpailuihin osallistuminen kiinnostaa.

Kilpaileminen kehittää ja kasvattaa

Liperin Taimi kannustaa kaikkia lapsia ja nuoria osallistumaan yleisurheilukilpailuihin. Seurassa myös kunnioitetaan niitä lapsia ja perheitä, jotka eivät halua kilpailla.

Miksi kilpaileminen on mielestämme tärkeää? Kilpailut ovat parhaita harjoituksia, ne tarjoavat elämyksiä ja kasvattavat henkisesti. Lasten ja nuorten kilpailemisessa tärkeintä on itsensä voittaminen ja oma kehittyminen. Oman suorituksen lisäksi tärkeää on toisten kannustaminen. Uskomme että kilpaileminen kannustavassa kaveriporukassa kasvattaa lapsen ja nuoren itsetuntoa, josta on korvaamaton hyöty elämässä.

Toivotan kaikille lapsille ja vanhemmille hienoja elämyksiä yu-kisojen parissa!

Janne Kivelä

Liperin Taimi kilpailuvastaava