Vanhat tapahtumat

Liperin Taimen 2018 paras suunnistaja; Maija. Onnea! Ahkeran talkoolaisen tittelin myönnettiin Jaakolle, onnea!

Vuoden 2019 seuran palkitut henkilöt. Vesa ahkera talkoolainen sai seuran ikijäsenyyden. Liisa palkittiin seuran yllättäjänä.

Onnea!

vuoden 2020 paras suunnistaja Mira
vuoden 2020 talkoolainen Tarja. Seuran ikijäsenyys

Vuosi 2020 muistetaan pandemiasta COVID-19. Monia isoja tapahtumia peruttiin.

Seuralaisia palkittiin siitä huolimatta. Seuran 2020 paras suunnistaja Mira ja seuran talkoolainen Tarja.

Voit suunnistaa kuvien perusteella, pelkän kartan kanssa tai vaikka kumpiakin yhdistellen. Saatuasi postilaatikkoosi Kotiseutu-uutiset voit rauhassa aamupalaasi nauttien miettiä missä kyseinen kohde saattaisi olla. Pukeudu lämpimästi ja ota lehti mukaasi. Kotiseutu-uutiset ilmestyy torstaina 30.4 ja rastit ovat paikoillaan 1.5 klo 9 - 3.5 klo 18. Tule ja nauti kevään tulosta.

VAPPUVIIKONLOPUN KUVASUUNNISTUS  2020

Kotiseutu-uutiset ja Liperin Taimi Suunnistus järjestävät perinteikkään kuvasuunnistuksen jonkun vuoden tauon jälkeen vappuviikonloppuna Liperin kirkonkylällä. Tee vappuviikonloppuna lenkki kartan kanssa ja etsi kuvatut kohteet.

Koronapandemian takia joudumme muuttamaan toimintatapaa ja toivomme että osallistujatkin noudattavat viranomaisten annettuja määräyksiä.

Nyt on aikaa ulkoilulle. Nauti ja virkisty. Jos tunnet olosi vähänkään kipeäksi tai olet toipilas, jää kotiin. Vältä sosiaalisia kontakteja. Ulkoile vain yksin tai oman perheesi kanssa. Ohita ja tervehdi vastaan tulevia henkilöitä vähintään kahden metrin päästä. Varaa taskuusi nenäliinoja, joihin niistät nenäsi, älä räi ympäristöön.

Torstaina 30.4 julkaistavassa Kotiseutu-uutisessa on kuvarasteista valokuvat ja kartta, samana päivänä julkaisemme kuvat myös näillä sivustoilla ja itsellesi tulostettavan kartan pdf versiona. Varaamme myös pienen erän lehtiä muovitaskuun pakattuna Kotiseutu-uutisten oven ulkopuolella olevaan postilaatikkoon (keskustie 6, Liperi). Otathan vain yhden muovitaskuun pakatun lehden, niin että mahdollisemman monelle perheelle riittää. (nämä lehdet ovat erityisesti heille, joiden postilaatikkoon kyseinen lehti ei ole tullut).  Otathan postilaatikosta mieluimmin hanskoja käyttäen.

Kuvien kohteessa on rastiliput vappupäivän aamusta 1.5 kello 9.00 lähtien sunnuntai iltaan 3.5 kello 18.00 asti. Rasteilla ei ole mitään merkitsemis välineitä pandemian takia, ainoastaan rastilippu heiluu kohteessa. Voit kiertää kohteet haluamassasi järjestyksessä. Osan rasteista voi kiertää vaikka seuraavana päivänä.

Lähetä kuvarasteilta otettu selffien vappuasusteeseen pukeutuneena  3.5 kello 18.00 mennessä osoitteeseen toimitus@jotiseutu-uutiset.fi. Julkaisemme kuvia nettisivuilla, sosiaalisessa mediassa ja paperilehdessä.Kaikki kuvansa lähettäneet saavat kuukauden ilmaisen lukuoikeuden Kotsarin verkkolehteen. Hauskin selffie kuva julkaistaan Kotiseutu-uutisessa ja palkitaan pienellä Kotiseutu-uutisaiheisella lahjalla.

Järjestämme pienimuotoisen arvonnan kaikkien osallistujien kesken.Kaikkien osallistujien kesken arvotaan Liperin Taimi Suunnistuksen 2020 kesärastien osallistumisoikeuden. (tapahtumia on seitsemän kesän aikana). Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Kaikkien osallistujien nimet laittakaa osoitteeseen : liperintaimisuunnistus@gmail.com

Lisätietoja voi tarvittaessa kysellä Tarjalta (puh. 040 5868428 tai sähköpostitse: liperintaimisuunnistus@gmail.com )

PDF-tiedostoKOT29P13 kuvat.pdf (5.7 MB)
Tulostettava versio Kotiseutu-uutisissa olevista kuvarastien kuvista. Huomioi pdf tiedosto on sanomalehti kokoinen
PDF-tiedostoKOT29P12tekstijakartta.pdf (3.9 MB)
Tulostettava versio Kotiseutu-uutisissa olevista ohjeista ja alueesta oleva kartta. Huomioi pdf tiedosto on sanomalehti kokoinen
PDF-tiedostomittakaava-Kaikki rastit.pdf (3.0 MB)
Tulostettava versio KARTTAPULLAUTTIMELLA tehty kartta, mittakaavassa 1:7500. Huomioi kartta ei ole niin tarkka kuin normaali suunnistuskartta, ja poikkeavia karttamerkintöjä.