JÄSENTIEDOITTEET

PDF-tiedostojäsenmaksu tilinsiisrtolomake.pdf (17 kB)
JÄSENMAKSU LIPERIN TAIMI SUUNNISTUS
PDF-tiedostoJäsentiedote 12022 (2).pdf (117 kB)
Jäsentiedoite 2022
PDF-tiedostoJäsentiedote 22022.pdf (79 kB)
Jäsentiedoite 14.06.2022
PDF-tiedostoJäsentiedote 32022.pdf (90 kB)
Jäsentiedoite 20.10.2022
LIPERIN JYRINKYLÄN MOBO RADAN LÄHTÖPISTE SIJAITSEE "PALOAUKEAN" LÄHEISYYDESSÄ.
LIPERIN PÄRNÄVAARAN MOBO RADAN LÄHTÖPISTE SIJAITSEE PÄRNÄVAARAN URHEILUKESKUKSEN ALAPARKISSA.

LIPERISSÄ ON UUDET MOBO-SOVELLUS RADAT JULKAISTU.

Radat ovat jokaisen vapaasti ladattavissa MOBO sovelluksella älypuhelimeesi. Voit kiertää radan milloin se sinulle on sopivinta.

* LIPERI PALOAUKEA

* LIPERI PÄRNÄVAARA

MOBO-rastit

MOBO-sovelluksen ja älypuhelimen avulla voi tutustua ilmaiseksi suunnistukseen ja kokeneempi suunnistaja voi sovelluksen avulla tehdä hyvän karttaharjoituksenkin. MOBO on nykyaikainen versio perinteisistä kiintorasteista.

Ohjeet MOBO-sovelluksen käyttöön

1. Lataa puhelimeen ilmainen MOBO-sovellus ja anna itsellesi sopiva käyttäjätunnus.
    MOBO (mobo.osport.ee/app)
  2. Sovelluksen asetuksista voit määritellä kartan zoomaamisen, kääntymisen näytöllä, kartan asennon puhelimen näytöllä, maan minkä alueelta karttoja haetaan ja oman paikan ilmoittamisen sallimisen.
  3. Suorita tarvittaessa sovelluksen kompassin kalibrointi.
  4. Valitse sovelluksen listalta haluamasi kartta. Voit myös hakea kaikki alle 50 kilometrin etäisyydellä olevat kartat tai haluamasi maan kartat.
  5. Voit aloittaa reittisi lähtöpaikalta (kolmio) tai joltakin rastilta (ympyrä) ja käydä valitsemillasi rasteilla valitsemassasi järjestyksessä.
  6. Leimaa lähdössä ja rasteilla lukemalla puhelimella laatassa oleva QR-koodi tai NFC-tarra. Leimaus kirjautuu sovelluksen palvelimelle.
  7. Myöhemmin voit tarkastella leimauksiasi puhelimella My MOBO-sivultasi tai verkkosivuilta mobo.osport.ee

Huom: Eri laitteissa on laitteistosta johtuvia eroavaisuuksia eikä kaikki yllä luetellut ominaisuudet ole käytettävissä jokaisessa älypuhelinmallissa.

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Hyvää alkanutta vuotta 2023

Kaikki jukolaan ja venloihin halukkaat HUOM!  ilmottautumisen edullisin porras on helmikuun alkuun mennessä. !

Pyytäisin teitä kaikkia halukkaita ilmottautumaan Tarjalle  (tarja.j.klemetti@gmail.com) maanantai iltaan 30.1 mennessä. Te jotka olette viimevuosina olleet aktiivisesti mukana viesteissä, niin teiltä jotka ette halua osallistua seuramme riveissä, toivon myös vastausta. Pystyisimme haarukoimaan monta joukkuetta voimme ilmoittaa edullisemalla hinnalla.

Jani Lakasen mietteitä Porvoon Jukolasta:

– Porvoon Jukolassa voi yllättää jokin, mitä voisi kutsua korpiylängöksi. Ne ovat kallioisia alueita, joilla on useita niin sanottuja päällisiä. Ennakoiva suunnistus kannattaa, sillä jos kiiruhtaa tällaisen alueen päälle liian karkeasti, voi tarkentaminen mäen päällä olla vaikeaa. Jos et ole tarkkana, voit eksyä väärälle päälliselle, joita voi ylängöllä olla useita.

Jos joukossa on uusia innokkaita tai tiedätte ystäviä joita haluaisin osallistua maailman suurinpaan viestisuunnistus tapahtumaan saattaisi kiinnostaa, rohkeasti vaan yhteyttä. Talvirastitkin ovat jo  alkaneet (vink, vink)

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

TALVIRASTIT, kuntosuunnistustapahtuma

Kevään viimeiset talvirastit suunnistetaan
tiistaina 28.3.2023 klo 17.00 – 18 Ylämyllyn Paloaukean sprinttikartalla

mittakaava 1:4000/2 m

Rastit ovat ilman leimasimia paikoillaan 10.4.2023 saakka

Lähtöpaikan osoite Patteristontie 12 b, 80400 Ylämylly.

Radat: A 3,8 km, B 2,6 km ja C 1,4 km.

Kartan voit tilata sähköisesti 28.3.2023 jälkeen lähetettävänä
osoitteesta jaakko.hirvonen(a)outlook.com tai puh. 040 7191 615. Tulostekartan
voit halutessasi noutaa Kuoringasta.

Tervetuloa!