JÄSENTIEDOTE 2021

PDF-tiedostoJäsentiedote 12021 (2).pdf (120 kB)
Jäsentiedoite 20.02.2021
PDF-tiedosto2021 lasku taimi.pdf (12 kB)
Jäsenmaksu 2021

LIPERIN TAIMI SUUNNISTUS. JOENSUUN SEUDUN KUNTORASTIT

Kesän viimeiset tiistairastit 21.9.2021 suunnistetaan Sotkuman kartalla Polvijärvellä ajanotolla klo 16.30 – 18 ja omatoimirasteina tiistai-illasta sunnuntai-iltaan 26.9.2021 saakka.

Maasto on polkurikasta hyväpohjaista kangasta kohtuullisin korkeuseroin.
Lyhyehköt rastirikkaat ratavaihtoehdot: A 5,1 km, B 3,7 km, C 2,9 km ja perherata
2,3 km.

Opastus lähtöpaikalle Sotkuman koululle Joensuu-Polvijärvi -tieltä Sotkumantien
risteyksestä n. 25 km Joensuusta, josta vasemmalle koulun pihaan n. 1,0 km.

Lähtöpaikan linkki http://wp.kalevanrasti.fi/kuntorastit-2021/

Karttatilaukset sähköpostilla 21.9.2021 jälkeen lähetettäväksi jaakko.hirvonen(a)
outlook.com ja maksu 7 €/rata seuran tilille FI54 5234 0340 0195 43.

Tervetuloa!

Ohjeita Taimen jäsenmaksun maksaneille jäsenille ja alle 16-vuotiaille:
• karttamaksua ei peritä vuoden 2021 jäsenmaksunsa maksaneilta jäseniltä
eikä alle 16-vuotiailta lapsilta.

Lisätietoja tarvittaessa Jaakko Hirvoselta, puh. 040 7191 615.

LIPERIN JYRINKYLÄN MOBO RADAN LÄHTÖPISTE SIJAITSEE "PALOAUKEAN" LÄHEISYYDESSÄ.
LIPERIN PÄRNÄVAARAN MOBO RADAN LÄHTÖPISTE SIJAITSEE PÄRNÄVAARAN URHEILUKESKUKSEN ALAPARKISSA.

LIPERISSÄ ON UUDET MOBO-SOVELLUS RADAT JULKAISTU.

Radat ovat jokaisen vapaasti ladattavissa MOBO sovelluksella älypuhelimeesi. Voit kiertää radan milloin se sinulle on sopivinta.

* LIPERI PALOAUKEA

* LIPERI PÄRNÄVAARA

MOBO-rastit

MOBO-sovelluksen ja älypuhelimen avulla voi tutustua ilmaiseksi suunnistukseen ja kokeneempi suunnistaja voi sovelluksen avulla tehdä hyvän karttaharjoituksenkin. MOBO on nykyaikainen versio perinteisistä kiintorasteista.

Ohjeet MOBO-sovelluksen käyttöön

1. Lataa puhelimeen ilmainen MOBO-sovellus ja anna itsellesi sopiva käyttäjätunnus.
    MOBO (mobo.osport.ee/app)
  2. Sovelluksen asetuksista voit määritellä kartan zoomaamisen, kääntymisen näytöllä, kartan asennon puhelimen näytöllä, maan minkä alueelta karttoja haetaan ja oman paikan ilmoittamisen sallimisen.
  3. Suorita tarvittaessa sovelluksen kompassin kalibrointi.
  4. Valitse sovelluksen listalta haluamasi kartta. Voit myös hakea kaikki alle 50 kilometrin etäisyydellä olevat kartat tai haluamasi maan kartat.
  5. Voit aloittaa reittisi lähtöpaikalta (kolmio) tai joltakin rastilta (ympyrä) ja käydä valitsemillasi rasteilla valitsemassasi järjestyksessä.
  6. Leimaa lähdössä ja rasteilla lukemalla puhelimella laatassa oleva QR-koodi tai NFC-tarra. Leimaus kirjautuu sovelluksen palvelimelle.
  7. Myöhemmin voit tarkastella leimauksiasi puhelimella My MOBO-sivultasi tai verkkosivuilta mobo.osport.ee

Huom: Eri laitteissa on laitteistosta johtuvia eroavaisuuksia eikä kaikki yllä luetellut ominaisuudet ole käytettävissä jokaisessa älypuhelinmallissa.