JÄSENTIEDOTE 2021

PDF-tiedostoJäsentiedote 12022 (2).pdf (117 kB)
Jäsentiedoite 2022
PDF-tiedostojäsenmaksu tilinsiisrtolomake.pdf (17 kB)
Jäsenmaksu
PDF-tiedostoJäsentiedote 22022.pdf (79 kB)
Jäsentiedoite 14.06.2022
PDF-tiedostoJäsentiedote 32022.pdf (90 kB)
Jäsentiedoite 20.10.2022
LIPERIN JYRINKYLÄN MOBO RADAN LÄHTÖPISTE SIJAITSEE "PALOAUKEAN" LÄHEISYYDESSÄ.
LIPERIN PÄRNÄVAARAN MOBO RADAN LÄHTÖPISTE SIJAITSEE PÄRNÄVAARAN URHEILUKESKUKSEN ALAPARKISSA.

LIPERISSÄ ON UUDET MOBO-SOVELLUS RADAT JULKAISTU.

Radat ovat jokaisen vapaasti ladattavissa MOBO sovelluksella älypuhelimeesi. Voit kiertää radan milloin se sinulle on sopivinta.

* LIPERI PALOAUKEA

* LIPERI PÄRNÄVAARA

MOBO-rastit

MOBO-sovelluksen ja älypuhelimen avulla voi tutustua ilmaiseksi suunnistukseen ja kokeneempi suunnistaja voi sovelluksen avulla tehdä hyvän karttaharjoituksenkin. MOBO on nykyaikainen versio perinteisistä kiintorasteista.

Ohjeet MOBO-sovelluksen käyttöön

1. Lataa puhelimeen ilmainen MOBO-sovellus ja anna itsellesi sopiva käyttäjätunnus.
    MOBO (mobo.osport.ee/app)
  2. Sovelluksen asetuksista voit määritellä kartan zoomaamisen, kääntymisen näytöllä, kartan asennon puhelimen näytöllä, maan minkä alueelta karttoja haetaan ja oman paikan ilmoittamisen sallimisen.
  3. Suorita tarvittaessa sovelluksen kompassin kalibrointi.
  4. Valitse sovelluksen listalta haluamasi kartta. Voit myös hakea kaikki alle 50 kilometrin etäisyydellä olevat kartat tai haluamasi maan kartat.
  5. Voit aloittaa reittisi lähtöpaikalta (kolmio) tai joltakin rastilta (ympyrä) ja käydä valitsemillasi rasteilla valitsemassasi järjestyksessä.
  6. Leimaa lähdössä ja rasteilla lukemalla puhelimella laatassa oleva QR-koodi tai NFC-tarra. Leimaus kirjautuu sovelluksen palvelimelle.
  7. Myöhemmin voit tarkastella leimauksiasi puhelimella My MOBO-sivultasi tai verkkosivuilta mobo.osport.ee

Huom: Eri laitteissa on laitteistosta johtuvia eroavaisuuksia eikä kaikki yllä luetellut ominaisuudet ole käytettävissä jokaisessa älypuhelinmallissa.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

HUOM! Jäsenet olettehan mukana talkoissa

Pärnän Kinttupolut-reitistön ylläpito

Liperin kunnan ja seuramme yhteistyösopimus Kinttupolut-reitistön kuukausittaisesta
tarkastamisesta ja tarvittavasta ylläpidosta jatkuu vähän muuttuneena lähinnä havaintojen
tiedottamisen osalta. Seuramme vastuulla on Jyrin ja Luovin väliselle alueelle jäävät kolme
lenkkiä. Tarkastuskierroksen voit tehdä jalkaisin tai pyöräillen. Mukana kannattaa pitää
pieni roskapussi, johon voi noukkia maastoon jätettyjä roskia. Viime kesä oli roskien osalta
hyvin helppo.
Havaintojen ilmoittaminen onnistuu helpoiten älykännykällä lähettämällä korjattavasta
asiasta kuva tarkastusohjelmaan ja klikkaamalla karttaan havaintokohta. Havainnot voi toki
ilmoittaa keskitetysti tietokoneella kotoakin. Tarkastuskierrokset pyritään tekemään
kuukauden puolen välin ja 20. päivän tienoilla.

Viime kesän tarkastusvuorot hoidettiin johtokunnan voimin ja nyt halutaan laajempi porukka
ainakin kerran kesässä kierroksen tekoon.
Ilmoittaudutko yksin tai kaverin kanssa yhdessä tehtävään Tarjalle, puh. 040 5868 428 tai
s-postilla tarja.j.klemetti(a)gmail.com. Lisätietoja ja ohjeita saat myös Jaskalta, puh. 040
7191 615 tai s-posti jaakko.hirvonen(a)outlook.com.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Suunnistuskauden päättäjäiset Luovin Latinki-kodalla

Suunnistuskauden päätöstapahtuma ja palkitsemistilaisuus järjestetään
ulkoilun, yhdessäolon ja makkaranpaiston merkeissä sunnuntaina 6.11.2022 klo
11 – 14 Luovin Latinki-kodalla Käsämässä.

Kaikilla on mahdollisuus yhteiseen kuntoiluun klo 11 alkaen kävellen, juosten tai
vaikka pyöräillen kunnosta riippuen. Halutessasi voit ottaa vaikka sauvat
mukaan. Jos haluat käydä uimassa ja peseytyä Liprakassa, voit omakustanteisesti käydä etukäteen ostamassa uimalipun Käsämän Teboililta. Liprakka uimahalli aukeaa kello 12.

Makkarat ja kodan hiillos ovat valmiina klo 12.30, jos haluat tulla paikalle
yhteiseen lenkkiin osallistumatta. Ruokailun jälkeen Kello 13 alkaen palkitaan eri tavoin
seuramme tämän kauden onnistujat. Tilaisuus päättyy klo 14.

Tarjoilun ym. järjestämiseksi toivomme ilmoitustasi osallistumisestasi
keskiviikkoiltaan 2.11.2022 klo 20 mennessä mieluiten s-postilla  jaakko.hivonen@outlook.com