TR ja RR erilliset ohjeet

 LÄHTÖPAIKKA JA LÄHTÖJÄRJESTELYT TR ja RR sarjoissa

 

* TR ja RR sarjat lähtevät lähdöstä 1, matkaa n. 1200 m. Lähtöön vie keltainen viitoitus. Lähtö on samassa paikassa kuin muillakin

 * Lähtökarsinaan kutsutaan lähtöajalla ja nimeltä 4 minuuttia ennen lähtöluettelossa olevaa lähtöaikaa. Jos myöhästyt lähtöajastasi, ilmoittaudu kilpailijoita kutsuvalle toimitsijalle.

* Emit-kortti nollataan noin 3 minuuttia ennen lähtöä.

* Sarjoihin H/D10RR ja H/D8RR osallistuvat voivat tutustua kilpailukarttaansa, jossa on rata näkyvissä kokonaan, 2 minuutin ajan.

* Sarjoihin H/D12TR osallistuvat voivat tutustua kilpailukarttaansa, jossa on rata näkyvissä kokonaan, 2 minuutin ajan.

* 2 minuuttia ennen lähtöä: Opastaja antaa kilpailukartan RR-sarjalaisille ja opastaa heitä.

* 1 minuutti ennen lähtöä:  TR ja RR-sarjalaiset siirtyvät lähtöviivalle tutustumaan itsenäisesti kilpailukarttaansa.

 * Kaikki H/D10RR ja H/D8RR sarjojen rastit ovat siimarin varrella. Siimari on merkitty karttaan oranssilla viivalla. Huom. Siimari tekee maastossa jyrkkiäkin mutkia, joten ole tarkkana!

* Maastossa siimari on yhtenäinen valkoinen muovinauha. Siimari alkaa lähdöstä, kulkee RRrastien kautta ja päättyy maaliin, jossa on suoritettava maalileimaus. Taitava rastireittiläinen voi oikoa

* Rastireitin rastien rastikepeissä on RR-tunnus, järjestys: RR1, RR2... jne 

* Rastireitin kilpailijaa ei hylätä puuttuvasta tai väärästä leimauksesta. Jokaisesta puuttuvasta tai väärästä leimauksesta lisätään loppuaikaan 10 minuuttia.

* Sarjojen H/D12TR siimari on sama kuin rastireittiläisillä (ks. edellä, kartassa oranssi viiva). Rastit ovat yleensä aika lähellä siimaria, mutta eivät kaikki kuitenkaan siimarille näkyvissä.

* Viimeisellä rastilla voi leimata joko RR5 tai 100 leimasimella, kumpikin leimasin hyväksytään

*Kaikki TR ja RR osallistujat palkitaan!

*Onnistumisen elämyksiä!