Kuukausitiedote- huhtikuu 2019

HUHTIKUUN KUUKAUSITIEDOITE

 

KESÄN ILMOITTAUTUMINEN

 

Kesän ryhmiin ilmoittautuminen on nyt avattu. Olethan nopea, ryhmissä on tilaa rajoitetusti. Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumaan pääset täältä

 

YOUTH ATHLETICS GAMES - ELÄMYSKISAREISSU LAHTEEN 14.6.-16.6.2019

 

LÄHDE MUKAAN REISSUUN!

 

Youth Athletics Games on perinteinen lasten ja nuorten yleisurheilukisa, joka on saavuttanut viime vuosina massatapahtuman mittasuhteet. Viime kesänä YAG:hen osallistui pitkälti yli toista tuhatta kilpailijaa. Kisareissulle on varattu linja-autokuljetus yhdessä Polvijärven Urheilijoiden ja Outokummun Partion kanssa. Kisareissulle mahtuu noin 40 nopeiten ilmoittautunutta. Kisareissulle ilmoittautuneet näät täältä

 

YAG on ennenkaikkea yhteishengen kohotusreissu ja sen takia toivomme kaikkien urheilijoiden ja huoltajien osallistuvan seuran järjestämään yhteiskyyditykseen ja - majoitukseen.

Kisojen lajeihin voit tutustua täältä

Kisareissun kyyditys, majoitus, ruokailut ja omavastuu:

 

Kisaviikonlopuksi majoitumme kisajärjestäjän tarjoamaan koulumajoitukseen.

Lähtö perjantaina 14.6 aikaisin aamulla ja paluu myöhään sunnuntai-iltana 16.6.

Kisojen omavastuu:

Seura tukee yhteiskyytiin lähteviä urheilijoita ja huoltajia tarjoamalla ilmaisen bussikyydin sekä maksamalla viestijoukkueet. Kisapassinsa ja mahdolliset lisälajit jokainen maksaa itse, myös ne jotka ottavat YAG:hen pelkät lajit sisältävän kisapassin.

Kisapassi A 110 €, joka sisältää:koulumajoitus pe-su, 2x aamupala, 2 x iltapala, 3 x lämmin ruoka kisaruokalassa (pe,la ja su), osallistumisoikeus kolmeen lajiin, pääsyn maauimalaan ja kisatuotteen.

Omakustanteiset ruokailut: 1 ruoka pe, la ja su

Huom!

Huoltajille ja valmentajille on oma kisapassinsa 75 €, joka sisältää: koulumajoitus pe-su, 2x aamupala, 2 x iltapala, 3 x lämmin ruoka kisaruokalassa (pe, la ja su), kisatuotteen sekä pääsyn maauimalaan.

 

LEIRIT


Piirileiri Tanhuvaarassa 26.-28.4.2019

Piirileiritykseen ehtii vielä mukaan! Kevään viimeinen piirileiri järjestetään Tanhuvaarassa 26.-28.4.2019. Jos leirille haluaa mukaan, ota yhteys pikaisesti Meriin. Yksittäinen piirileiriviikonloppuleiri maksaa 125 euroa,sisältäen majoitukset ja ruokailut Tanhuvaaran urheiluopistolla sekä ohjatun toiminnan. Liperin Taimi maksaa puolet jokaisen piirileirityksille osallistuvan valmennusryhmäläisen leirimaksusta

Monipuolisuusleiri Joensuun Areenalla 13.4.2019

 

Seuraava 8-11-vuotiaille suunnattu monipuolisuusleiri järjestetään 13.4.2019. Leirit on tarkoitettu pohjoiskarjalaisille yleisurheilua harrastaville 8-11 -vuotiaille. Leirit ovat yksipäiväisiä (klo 9-16) ja sisältävät paljon yleisurheilulajien harjoittelua sekä oheisharjoittelua. Otathan pikaisesti yhteys Meriin, jos haluat leirille mukaan. 

 

KEVÄÄN HARJOITUSVUOROT

Kevään harjoitukset pyörivät viikoittain Liperissä ja Ylämyllyllä. Tämän lisäksi maanantaisin järjestetään isompien yhteistreenit Joensuun Areenalla.

3-6v. Liikuntaleikkikoulut (s. 2015-2012):

Ylämylly: ma 17.00-18.00

Liperi: ke 17.00-18.00

7-9v. Yu- ja säbäkoulu (s.2011-2009):

Ylämylly: to 16.30-17.30 säbä (Jyrin sali)
Viinijärvi: ke 16.30-17.30 säbä (Viinijärven koulun sali)
Liperi: ke 16.30-18 yu (Liperin koulun sali),

10-15v. Juniorivalmennusryhmä (s.2009-2004):

Joensuun Areena: ma 18.30-20.30 (kaikki)
Liperi: ke 16.30-18 (Liperin koulun sali)
Ylämylly: to 16.30-18.00 (Jyrin Sali)

Hyödynnä myös kaikille taimelaisille avoin vuoro Jyrin salissa lauantaisin klo 17.30 -18.30

 

KEVÄÄN OHJELMARUNGOT

Liikuntaleikkikoulun kevään ohjelman löydät täältä

Yleisurheilukoulun kevään ohjelman löydät täältä

Juniovalmennusryhmän kevään ohjelman löydät täältä

 

KEVÄÄN LIIKUNTAKERHOT

Liperin Taimi on mukana järjestämässä koulujen liikuntakerhotoimintaa myös keväällä 2019. Kerhomaksu on 20€ ja se kattaa koko kevään (viikot 3- 21).

Alla olevissa kerhoissa on vielä tilaa:

Viinijärven koulun liikuntakerho (3-6lk.) maanantaisin klo 15-16

Ylämyllyn koulun liikuntakerho (3-6lk.) tiistaisin klo 14.30-15.30

Salonkylän koulun liikuntakerho (1-6lk.) tiistaisin klo 15-16

Mattisenlahden koulun liikuntakerho (1-6lk.) keskiviikkoisin klo 15-16

Liperin koulun liikuntakerho (3-6lk.) torstaisin klo 14.15-15.15

Liperin koulun voimaklubi (7-9lk.) torstaisin klo 14-15

 

POKARY -REENIT KEVÄT 2019

Pohjois-Karjalan yleisurheilu (Pokary) järjestää valmennusta Joensuun Areenalla läpi koko tulevan hallikevään aina huhtikuun puoleen väliin saakka. Kesäkauden harjoitukset starttaavat toukokuusta alkaen Joensuun keskuskentällä. Tarkempaa infoa kenttävuorojen varmistuttua.

Harjoitukset on tarkoitettu kaikille Pohjois-Karjalan yleisurheiluseuroille aina 2010 syntyneistä lähtien. Hyödynämme valmennuksessa monipuolisesti vierailevia valmentajia. Lajivalmennusta tarjotaan pika- ja aitajuoksussa, kestävyysjuoksussa, korkeushypyssä, pituushypyssä, kolmiloikassa, kuulassa, kiekossa, keihäässä ja jos tarvetta muista lajeista ilmenee, niin pyritään järjestämään.

Kevätkauden harjoitukset pyörivät aina maanantaisin klo 19.00-20.30. Jokaisella harjoituskerralla teemme yhteisen lämmittelyn ulkona klo 18.30 alkaen. Lähtö Areenan aulasta.

 

KILPAILUIHIN ILMOITTAUTUMINEN

Taimessa kilpaileminen on ilmaista kaikille harjoitusryhmiin kuuluville. Liperin Taimi tarjoaa kilpailutoimintaan osallistuville kilpailulisenssin ja maksaa piirin sisäisten kilpailuiden ilmoittautumismaksut. Isommat kilpailut korvataan tapauskohtaisesti.

Kaikki SUL:n alaiset kilpailut löytyvät www.kilpailukalenteri.fi -sivustolta. Valitse sivustolla haluttu kilpailu ja klikkaa ”Ilmoittaudu kilpailuun”. Seuran (Liperin Taimi) valitsemalla löydät urheilijan ja pääset ilmoittamaan hänet kisaan ja valitsemaan lajit. Kun järjestelmä kysyy kaksi kertaa sähköpostiosoitetta, kirjoita kohtaan oma sähköpostiosoitteesi. Saat hallintalinkin, jonka avulla voit muokata lajeja/perua ilmoittautumisen ilmoittautumisajan puitteissa. Jos kyseessä on piirin sisäinen kisa, johon on lähdössä paljon Taimen urheilijoita, Pyykön Antti laskee Taimen osallistujat ja maksaa koostusti osallistumismaksut.

Jos kyseessä on piirin ulkopuolella järjestettävä kisa tai kisa, johon luulet, ettei ole lähdössä muita taimelaisia, niin ilmoita Pyykön Antille, että olet lähdössä, niin tiedämme maksaa osallistumismaksut.

 

KILPAILUTOIMINTAMAKSU, harjoitusryhmiin kuulumattomat

Vuonna 2019 Liperin Taimi ottaa käyttöön kilpailutoimintamaksun harjoitusryhmiin kuulumattomille. Kilpailutoimintamaksu on 50€/vuosi, sisältäen kilpailulisenssin, seuran paidan, osallistumismaksut ja yhteiskyydityksen tiettyihin kesän pääkilpailuihin.

 

TULEVAT KILPAILUT

 

Ma 22.4 Pm-maantie, Pyhänselkä

La 18.5 Pm-maastot, Liperi (Honkalampi)

La-Su 25.-26.5 PKO-Games, Joensuu (keskuskenttä)

Ke 29.5 Pm-kävelyt, Pyhänselkä