Juniorivalmennusryhmä

YLEISURHEILUVALMENNUSTA NUORILLE

Juniorivalmennuksessa harjoitellaan ottelupohjaisesti yleisurheilulajeja ja kaikkia ominaisuuksia. Opetellaan yhdessä käymään leireillä ja kilpailuissa. Kaikkia nuoria kannustetaan monilajiseen harjoitteluun.

Liperin Taimen Juniorivalmennusryhmä on tarkoitettu 10-15-vuotiaille urheilijan aluille. Ryhmää valmentavat nuorisopäällikkö Meri Mikkonen, Janne Kivelä, Teemu Pietarinen ja Tuula Leskinen.

KESÄKAUDEN (touko-elokuu) HARJOITUSPAIKAT JA -AJAT:

Harjoitukset pyörivät viikoilla 20-35. Ksälomalla 2krt/vko, toukokuussa ja elokuussa koulujen alettua 1krt/vko "kotikentällä". Lisäksi maanantaisin Pokary-treenit läpi koko kesäkauden.

- Maanantaisin Joensuun keskuskenttä

- Tiistaisin Jyri klo 17:00 - 18:30 (Meri) . Kesäloman aikana saatamme harjoitella toisinaan aamupäivällä klo 11-12:30 illan sijasta.

- Keskiviikkoisin Liperi (Meri) kesälomalla klo 11-12:30

- Torstaisin Jyri 11-12:30 (Meri) kesälomalla

- Torstaisin  Liperi klo 17-18:30 (Teemu & Tuula)

HARJOITUSMAKSU

10-15v juniorivalmennusryhmä 110€ /kausi. Sisältäen ohjatut harjoitukset 2-3krt/vko, lisenssin sekä osallistumismaksut kesälla maakunnassa järjestettäviin kilpailuihin. Laskutus sähköpostitse kauden alussa.

ILMOITTAUTUMINEN

Talvikaudella mukana olleilla on automaattisesti paikka ryhmässä, mutta ilmoittautuminen tulee silti tehdä. Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, joten olethan nopea. Ilmoittautumalla ajoissa varmistat paikan ryhmässä, vaikka pyrimmekin kaikille halukkaille paikan ryhmistä järjestämään. Ryhmä toteutuu, jos on vähintään 8 ilmoittautunutta

Valitse oikea ryhmä ja ilmoittaudu mukaan!

Liperi (10/20 paikkaa)  ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Ylämylly (10/20 paikkaa) ILMOITTAUDU TÄSTÄ

KESÄKAUDEN KILPAILUT

Kilpailut ovat nuorille parasta harjoittelua, niihin kannustetaan kaikkia osallistumaan. Kesäkauden kohokohtina ovat pm-kisat sekä seuracupin osakilpailut. Katso lisätietoja kilpailutoiminnasta täältä.

Seurakisoja järjestetään kesäisin ja ne toimivat hyvinä harjoituskisoina.

LISENSSIT JA VAKUUTUKSET

Seura hankkii ja maksaa urheilijan lisenssin. Linsenssi antaa oikeuden kilpailla ja sisältää if:n myöntämän vakuutuksen, joka kattaa kilpailuissa / harjoituksissa sattuneet tapaturmat.

Tiedustelut

Meri Mikkonen, Nuorisopäällikkö