ilmoitukset ja ohjeet

LIPERIN TAIMI SUUNNISTUS VIIKKORASTIT

Tiistairastit 15.9.2020 suunnistetaan Vaivion kartan itäisellä osalla, suunnistuskartta mittakaava 1:7500/5 m lyhyet radat ja 1:10 000 pidemmät radat Rastit ovat maastossa su 13.9. – ti 15.9.2020. Ajanotolla ja leimauksella suunnistetaan ti 15.9.2020 klo 16.30 – 18.00. Ratavaihtoehdot: A 7,1 km, B 4,9 km, C 3,4 km ja perherata 2, km. Maasto on vaihtelevaa suunnistusmaastoa kohtuullisin korkeuseroin.

Lähtöpaikalle opastus Opastus Polvijärven tieltä Vaiviontien risteyksestä n. 15 km
Joensuusta, josta perille n. 6 km. (lähtöpaikan linkki http://wp.kalevanrasti.fi/ kuntorastit2020/ ).

Kartan voit tilata pdf-tiedostona osoitteesta jaakko.hirvonen(a)outlook.com ja
maksaa 7 €/kartta seuran tilille FI54 5234 0340 0195 43. Rastilippu-palvelu ei ole
käytössä.

Karttamaksua ei peritä vuoden 2020 jäsenmaksunsa maksaneilta Taimen jäseniltä
eikä seuran ulkopuolisiltakaan alle 16-vuotiailta lapsilta.

Lisätietoja tarvittaessa Jaakko Hirvoselta, puh. 040 7191 615.

Tervetuloa!

Toiminta jatkuu tämän mallin mukaisesti toistaiseksi.

Jokaisen suunnistajan velvollisuus on noudattaa THL:n ajankohtaisia ohjeita ja välttää läheistä kanssakäymistä muiden kuin samassa taloudessa asuvien suunnistajien kanssa. Sairaana ei tule lähteä rasteille.

Jokainen suunnistaja on vastuussa omasta turvallisuudestaan suunnistuksen aikana.

Muista kertoa jollekin läheisellesi, jos lähdet yksin suunnistamaan!

Muistetaan että tonteille ja yksityisille pihoille meno on ehdottomasti kiellettyä!!

Tontit on merkitty karttaan oliivinvihreällä värillä, kunnioitetaan kotirauhaa eikä kuljeta ihan pihamaan vierestäkään! Muita kiellettyjä suunnistuspaikkoja ovat viljellyt pellot (keltaisella) moottoriliikennetiet ja rautatiet. Lisäksi kartalla voi olla muita kielletyiksi merkittyjä alueita. Ne on merkitty karttaan violetilla pystyviivoituksella tai pinkillä rasterilla.

Toimintaohjeet kuntorastipaikalla

*Älä tuki autollasi kulkureittejä, parkkeeraa autosi niin reunaan että toisella autolla pääsee vielä kulkemaan.