Lava/Makasiini

Liperin Taimi omistaa Liperin Lavan kokonaan. Rantamakasiinin Taimi omistaa puoliksi Liperi-Seuran kanssa. Molemmissa toimintaa pyörittävät vuokralaiset. Piipahda kirkonkylällä virkistymässä!

Liperin Lava juhli toukokuussa 2014, kun sen avaamisesta oli kulunut 50 vuotta!

Lavan esiintyjät kesällä 2015: Liperin Lavan omilta nettisivuilta

Rantamakasiinin Facebook-sivut.

Lavatanssit ovat sekä liikunnallinen että sosiaalinen harrastus.
Areena tyhjänä
Laulupelimannien tahtiin

Lava - liperiläisten liikuttaja

 

Liperin lavalla tanssittiin ensi kerran helluntaina 1964. Se rakennettiin taimelaisten talkootyönä. Alkuvuosikymmenet Taimi myös pyöritti sen toimintaa.

70-luvun kuumina vuosina lava kokosi 1 400 fania kuuntelemaan Irwiniä. Hurriganesin keikalla lipunmyynti piti keskeyttää fanien nosteltua ovet saranoiltaan. On siellä Dannykin käynyt villitsemässä fanejaan. Vuodesta 1987 Taimi on vuokrannut lavan ulkopuoliselle yrittäjälle. Estradilla on vieraillut niin iskelmä- kuin rock-muusikoita.

Kesällä 2009 lavalla tehtiin mittavia remontteja silloisen vuokralaisen kanssa. Esiintymislava tuotiin uudelle vuosituhannelle kokonsa puolesta. Myös kahvio sai uuden ilmeen. Ikkunoissa ei enää tarvita kaltereita taskupullon kanssa pummilla saapuvia varten. Lisälämmityksen turvin lavakautta on voitu pidentää hieman keväästä ja syksystä.

Lavatanssi harrastuksena on ollut Liperissä mitä kuuminta huutoa viime vuosien ajan. Kuinka monet hikikarpalot lava onkaan sen vieraista lypsänyt. Vajaa tuhat tanssi-iltaa ja satoja tuhansia urheilusuorituksia on huomattava saavutus.

Pyörähdä parketilla ja tuet samalla Taimen urheilutyötä Liperissä!